Jasper Cillessenin ura FC Barcelonassa saattaa päättyä pian. Uutta varamaalivahtia Blaugranassa onkin jo tarkasteltu sen varalta, että hollantilaisvahti lähtee muualle peliajan perässä.

Barca on jo alkanut suunnitella hankkivansa mahdollisesti Ajaxin maalivahdin Andre Onanan riveihinsä. Onana on Barcelonan akatemian La Masian kassvatti, joka lähti vuosia sitten Ajaxiin peliajan toivossa.

Kamerunilainen Onana, 22, oli avainhahmo, kun Ajax selviytyi Eurooppa-liigan finaaliin kaudella 2016-17. Sen jälkeen nuori veskari on esittänyt ehjiä otteita ja luonut mainetta Euroopan lupaavimpien tulevaisuuden huippunimien joukossa.

Juuri Ajaxista Barcaan kaudeksi 2016-17 siirtyneen Cillessenin uskotaan haluavan pois Camp Noulta, koska tämä on jäänyt Marc-Andre ter Stegenin varjoon vaihtopenkille ja ollut saksalaisen selvä varavaihtoehto koko Barca-uransa ajan.

Cillessen yritti jo kesällä siirtyä muualle. Nyt hänen uskotaan yrittävän lähteä muualle jo tammikuun siirtoikkunassa, jos mahdollisuus siunaantuu.

Marcan mukaan Barca ei myy Hollannin maajoukkueessa torjuvaa Cillesseniä alle 25 miljoonalla eurolla.