Max Verstappenin sensaatiomainen voitto debyyttikisassaan Red Bullilla sai tallipäällikkö Christian Hornerin riehaantumaan.

Voitto oli Red Bullin ensimmäinen sitten kauden 2014, jolloin Daniel Ricciardo voitti Belgian GP:n elokuussa. Viime kaudella tuli vain kolme palkintopallipaikkaa, joten eteenpäin on menty.

– Kakkonen aika-ajossa ja ykkönen kilpailussa ensimmäisessä kilpailussaan Red Bullilla, kovin paljon paremmin ei Maxilla olisi voinut mennä. Itse asiassa todennäköistä on, että menee huonommin jatkossa, tallipäällikkö Horner sanoi Motorsport.comille.

– Oletukseni on, että hän tulee silti koko ajan vain vahvemmaksi kunhan oppii tuntemaan auton ja tiimin paremmin. Silloin hänen itseluottamuksensa kasvaa vielä uusiin mittoihin.

– Meillä oli kilpailussa kaksoisjohto ja se kuvaa erinomaisen hyvin sitä, kuinka loistava kuljettajakaksikko meillä on nyt. Rehellisesti, en olisi uskonut, että olemme jo nyt näin vahvoja, Horner paljasti.

– Kuvittelimme, että kauden toinen puolikas tulee olemaan meiltä paljon vahvempi kuin ensimmäinen. Olimme kuitenkin podiumilla Kiinassa ja nyt tuli voitto. En edes unelmoinut tällaisesta ennen kauden alkua.