Taiteilija takoo pisteitä kuin ”silloin ennen” – Chicagon tähti iskussa

© Kuva: Getty Images

Chicago Blackhawksilla ei mene sarjassa kovin hyvin. Takavuosien dynastia on murentunut eikä mestaruuksista ole taisteltu muutamaan vuoteen. Tästä huolimatta perinteinen joukkue on edelleen viihdyttävä – johtuen siitä, että joukkueen riveissä on Patrick Kane ja hänen kruununprinssinään Alex DeBrincat.

Erityisesti Kane on ollut vahvassa vireessä koko NHL-kauden. Pisteitä ja komeita suorituksia tulee jatkuvasti. Carolina voitti Chicagon perjantain ja lauantain välisenä yönä 5-3, mutta Kanen panos oli jälleen vahva: hän oli kaikissa Chicagon maaleissa mukana tehden yhden ja syöttäen kaksi muuta.

Pistepörssissä Patrick Kane on noussut jo sijalle neljä. Jenkkitähti on takonut pisteet 8+18=26, joten tahti on kuin ”silloin ennen”, Chicagon modernin ajan parhaina vuosina. Toinen ilahduttaja on DeBrincat, Kanen tapaan pienikokoinen jenkkihyökkääjä, joka hänkin löytyy pistepörssistä korkealla. 23-vuotias on kerännyt tehot 9+9=18 ja noilla pisteillä kärkytään paikkaa kärkikymmenikköön.

Yön NHL-kaukaloissa pistepörssimielessä nähtiin harvinainen ilta: Albertan paikallisessa Edmonton Oilers voitti 2-1 Calgaryn, mutta tehopari Connor McDavid ja Leon Dreisaitl jäivät pisteittä. Yksi maali kirjattiin Jesse Puljujärvelle – muuten yön suomalaisista Teuvo Teräväinen sai kaksi syöttöpistettä Carolinan kaadettua Chicagon, Sasha Barkov teki tehot 1+2 voitossa Detroitista – tässä ottelussa myös Juho Lammikko osui. Detroitin Valtteri Filppula teki toisen joukkueensa maaleista 2-7 päättyneessä ottelussa.

Lauantaina hemmotellaan NHL-faneja kolmella alkuillan ottelulla. Washington-Rangers alkaa jo 19.30, samoin New Jersey-Buffalo. Kello 22.00 kohtaavat Colorado ja Las Vegas. Yöllä on sitten jälleen kerran NHL-viihdettä useamman ottelun edestä tarjolla. V sport kanavat ja Elisa viihde Viaplay näyttävät kaikki ottelut suorina.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.