Taistelu NHL:n pistepörssin voitosta jatkuu tasaisena. Jo pitkään pistetilastoa hallinnut kärkikolmikko on pitänyt tasaista tahtia yllä eikä uhkaajia ihan lähellä ole.

Kärkikolmikon järjestys on vaihdellut jatkuvasti – nyt joukkoa vetää Edmontonin Connor McDavid, joka on kerännyt 85 tehopistettä. Floridan Jonathan Huberdeau on tilaston kakkosena kerättyään pisteen vähemmän. Edmontonin Leon Draisaitl seuraa Floridan syöttökonetta pisteen päässä. Koko kärkikolmikko pääsi myös pisteille tiistain ja keskiviikon välisen yön otteluissa.

Kolmikko on ainoana ylittänyt 80 tehopistettä tällä kaudella toistaiseksi. Calgaryn Johnny Gaudreau on tilaston neljäntenä, pistemäärällä 78. Toronton Auston Matthewsilla on kasassa 77 pistettä.

Sen jälkeen tulee samoissa pisteissä, 73, kolme pelaajaa: Vancouverin J.T. Miller, Coloradon Nazem Kadri ja Minnesotan Kirill Kaprizov.

Lisäksi 70 tehopistettä ovat ylittäneet Winnipegin Kyle Connor (72), Washingtonin Alex Ovetshkin (72), Rangersin Artemi Panarin (71) sekä Coloradon Mikko Rantanen (71), joka on luonnollisesti myös suomalaispelaajien pistepörssin ykkönen.

Elisa viihde Viaplay ja V-sport kanavat näyttävät kaikki kauden NHL-ottelut suorina lähetyksinä.