Pelicansin Jesse Ylösestä odotetaan yhtä alkaneen Liiga-kauden todellista läpimurtopelaajaa. Debyyttikausi Liigassa toi 13 maalia ja nuoren pelaajan taitavat otteet herättivät huomiota.

Ylönen kertoo Suplan Liiga-podcastissa, että taitojen eteen on tehty extra-töitä jo vuosikaudet.

– Kyllähän niitä on tosi paljon hiottu. Treenailen edelleen joukkuetreenien lisäksi pikkujuttuja. Se on ollut kovaa työtä, mutta vielä on paljon puutteita, joita pitää viedä eteenpäin, jos haluaa seuraavalle tasolle ja olla hyvä pelaaja Liigassa, Ylönen sanoo podcastissa.

– Aina oikeastaan olen sitä tehnyt. A-junnuissa lopetin koulun, ja aloin panostaa jääkiekkoon täysillä. Aika pitkään tässä on eletty jo jääkiekon ehdoilla.

Ylönen oli tehnyt haastatteluhetkellä kauden kolmessa ensimmäisessä pelissä yhden maalin lauottuaan 17 kertaa. Neljän pelin jälkeen maalimäärä on yhä sama, mutta kuteja on jo 23.

– Kertoo siitäkin, että vetoa pitää vielä treenata! Kai se on hyvä merkki, sillä joskus se on ollut ongelma, että en ole saanut vetoja. Kai ne jossain vaiheessa alkaa mennä sisään, kun tarpeeksi yrittää, Ylönen sanoo.

Koko haastattelu on kuunneltavissa Suplassa.