Suomen lentiskenttien kiintotähti, hakkuri Olli-Pekka “Lelu” Ojansivu palaa sinne, mistä mies lähti maailmalle noin vuosikymmen takaperin. Miehen tuleva seura on Savo Volley. Sopimuksen pituus on viisi vuotta. Lelu palaa maailmankiertueelta Savoon intoa puhkuen:

– Tosi hyvät fiilikset! Reissaamiset on nyt reissattu ja on aika asettua aloilleen. Elämäntilanne on se, että haluan olla paikalla, kun vanhempi tytär aloittaa eskarin. Viisi vuotta on aika harvinainen sopimus, mutta minun kohdalla voi heittää normit mäkeen, kommentoi Ojansivu.

– Kuopio on ollut haaveissa siitä lähtien, kun lähdin Sammosta ulkomaille. En ole ikinä viihtynyt missään niin hyvin kuin Savossa! On aika nostaa savolainen lentopallo sinne mihin se kuuluu, jatkaa Ojansivu.

Myös Savo Volleyn taustalla vaikuttava Antti Siltala on enemmän kuin mielissään Ojansivun sopimuksesta:

– Lelun kanssa neuvoteltiin asiasta pitkään ja olen tietysti todella onnellinen, että lopulta löydettiin ratkaisu siihen, että saadaan poika kotiin. Siinä on meille pitkäksi aikaa hieno hakkuri ja hieno mies. Todellinen ammattilainen. Ja iso pala meidän joukkuetta, hehkuttaa Siltala.

Savo-Volley julkisti Ojansivun ja päävalmentaja Jukka Tuovisen sopimukset hauskalla videolla, jonka voi katsoa tästä.

Lähde: Mestaruusliigan tiedotus