Englannin FA Cup jatkuu sunnuntaina. Päivän ehdottomasti suurin ottelu pelataan Manchesterissa, kun cupin jättiläiset ManU ja Liverpool iskevät yhteen. Rakkaat viholliset kohtasivat viikko sitten Valioliigassa Anfieldilla ja ottelu päättyi 0-0.

Tämän jälkeen on ehtinyt tapahtua paljon: ManU voitti oman ottelunsa viikolla, mutta Liverpool koki nöyryyttävän tappion Burnleylle kotonaan. Sarjasijoitus valahti neloseksi, heikoimmaksi kauden tässä vaiheessa useampaan vuoteen.

– Me hävisimme Burnleylle ja se oli todella pohjakosketus, Jürgen Klopp sanoi BBC:n sivuilla.

– Joskus tarvitaan pohjakosketus, jotta asiat muuttuvat kunnolla – ja on varmaa, että mihin me nyt pyrimme.

Kritiikkiä on sadellut ja Klopp on tämän havainnut.

– Voin kuvitella, mitä meistä nyt ajatellaan.

Kloppin kommenttien perusteella voi myös kuvitella, että Old Traffordille tulee todella ärsytetty ja motivoitu Liverpool. FA Cupin jatkopaikan lisäksi ottelussa pelataan henkisellä puolella Valioliigaa. ManU on sarjassa kovassa nosteessa ja pahimman kilpakumppanin pudottaminen cupista jatkosta olisi henkisesti todella kova buusti. Ja samalla Liverpoolin tuloskunto jatkuisi heikkona, ulkoiset paineet kasvaisivat ja kärkäs brittimedia ottaisi ”kriisistä” kaiken irti.

Sunnuntaina pelataan siis monestakin asiasta, mutta ensisijaisesti jatkopaikasta. ManU:n ja Liverpoolin välinen ottelu 19.00 ja ottelun tulee suorana V sport kanavilta ja Viaplay -palvelusta, kuten myös muut FA Cupin neljännen kierroksen ottelut.