Syntymäpäiväsankari huippupelissä: ”Alkukausi oli hakemista”

© Kuva: Ilari Isotalo

Uusimmassa Suplan Liiga-podcastissa on arvovaltainen vieras. Tapparan Kristian Kuusela käy podcastissa läpi nykyisyyttä ja menneisyyttä. Tänään perjantaina 38 vuotta täyttävä Kuusela on jälleen hiipinyt kohti pistepörssin kärkisijoja – syöttötilastoa hän jo johtaa.

Kaikkien aikojen pistepörssissä kärkikolmikkoa jatkuvasti tavoittava Kuusela kertoo, että alkukaudesta oli vaikeaa saada rytmistä kiinni väljän ottelutahdin vuoksi.

– Alkuvaiheessa oli vaikeaa saada rytmistä kiinni, kun oli yksi tai maksimissaan kaksi peli viikossa ja harjoiteltiin viisi-kuusi päivää, ennen kuin peli tuli. Kokemuksella peleistä pystyy saamaan irti, kun niitä tulee kolme viikossa ja on valmis niihin.

– Alkukausi oli itsellä hakemista ja yksi syy siihen oli se, ettei rytmistä saanut kiinni. Nyt peli on tuntunut hyvältä ja oma tavoitteeni on, että tosi hyvän ja heikon peli ero olisi todella pieni. Olen siinä mielessä tyytyväinen siihen, mitä tämänkin kauden aikana on pystynyt tekemään. Huonoja pelejä ei ole tullut, mutta huippupelejä saisi tulla vähän enemmän, hän sanoo.

Perjantaina Kuuselalla on saumaa kasvattaa hieman vähäistä maalimääräänsä, kolme tehtyä osumaa, ja erittäin pulskaa syöttötilastoaan, 27 syöttöä. Tämä vaatii kuitenkin erinomaista onnistumista, sillä illan Liigakierroksen herkkupalassa Tappara saa vastaan Rauman Lukon.

Lähde: Supla Liiga-podcast


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.