Suomi on edelleen matkalla MM-kisojen puolivälierään, sillä Sveitsi johtaa yhä ottelua Latviaa vastaan. Takana on kaksi erää.

Sveitsi sai toiseen erään salama-alun, kun Yannick Weber vei joukkueen jo 3-0 -johtoon 27 sekunnin jälkeen.

Latvian Kuba Jass kuitenkin kavensi vain puolitoista minuuttia myöhemmin tilanteeksi 1-3. Sveitsin maalivahti Reto Berra imaisi Jassin laukauksen luvattoman helposti.

Latvian päävalmentaja Ted Nolan laittoi kaksi tähtipelaajaansa Kaspars Daugavinsin ja Ronalds Keninsin vilttiin. Latvian pelillinen ilme oli toisessa erässä selvästi ensimmäistä 20 minuuttia aktiivisempi.

Miehet pääsivät kaukaloon vasta 15 minuutin kohdalla.

Daugavins hankki Sveitsille erän viime minuuteilla jäähyn, mutta Latvia ei pystynyt kaventamaan enempää.

Jos Sveitsi voittaa, pääsee Leijonat kisojen puolivälieriin.