Susijengin laituri Matti Nuutinen pelasi turnauksen parhaansa ottelunsa, kun hän tilastoi Bosnia-Hertsegovinaa vastaan 13 pistettä ja kahdeksan levypalloa. Yleisö palkitsi Nuutisen taistelun huutamalla hänen nimeään ja se luonnollisesti lämmitti Nuutisen mieltä.

Ottelussa oli isot panokset ja alla oli välipäivä. Pääsikö joukkue lataamaan akkuja?
– Meillä oli alla pelitön päivä ja vähän erilainen päivä muutenkin. Tänään oli kaikilla hyvä virta ja henki päällä ja se näkyi kentällä. Tiesimme, että meidän pitää voittaa tämä peli.

Kuinka paljon Venäjä-ottelu vapautti joukkuetta?
– Mielestäni olemme pelanneet ihan hyvin koko ajan. Tiesimme, mikä on pelin henki ja tiesimme, että vastustaja pelaa kovaa ja meidän pitää pelata kovempaa. Me teimme sen ja tämä oli lopputulos.

Miltä tuntui, kun 4000 suomalaiskannattajaa huusi nimeäsi pelin aikana?
– Kyllä se on ihan uskomaton juttu eikä sitä ole uskoa todeksi. Kyllä siitä lisäbuusti tulee ja ihokarvat nousevat pystyyn.

Teit 13 pistettä ja otit kahdeksan levypalloa joista neljä oli hyökkäyspäässä. Harmittaako, että tupla-tupla oli niin lähellä?
– En katsele pelin aikana tilastoja. Se on minun roolini. Kun heitto lähtee ilmaan, niin sitten mennään taistelemaan jokaisesta irtopallosta. Tänään ne sattuivat käsiin ja täytyy olla tosi tyytyväinen.