NHL:n suurin voittajasuosikki, Colorado, nappasi jo toisen voittonsa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Nashvillesta. Avausottelussa Colorado oli murskaava, mutta toisessa kohtaamisessa mentiin ylitöihin.

Varsinainen peliaika päättyi 1-1 ensimmäisen erän maaleilla. Jatkoajalla ratkaisijaksi nousi Coloradon superpuolustaja Cale Makar. Makar teki voittomaalin ajassa 68.31. Avausottelussa syöttöjä rohmunnut Mikko Rantanen jäi tällä kertaa pisteittä.

Dallas Stars tasoitti voitot Calgarya vastaan vieraskentällä. Voiton takeena oli loistava puolustuspeli: maalivahti Jake Ottinger piti nollan ja vahvasti suomalaisvärittäinen puolustus piti kurissa Calgaryn pelätyn ykkösketjun. Vastuu jakautui tällä kertaa tasaisemmin: avausottelussa miltei puoli tuntia pelannut Miro Heiskanen pelasi nyt ”vain” vajaat 22 minuuttia. Peliaikakuninkuus pysyi kuitenkin Suomessa, sillä Esa Lindell pelasi ottelussa 22.45 – Jami Hakanpää pelasi reilut 17 minuuttia, mutta pääsi tilastoihin syöttämällä ratkaisevan 2-0 osuman Dallasille.

Elisa viihde Viaplay näyttää kaikki NHL:n pudotuspelit suorina lähetyksinä.