Liverpool haki tiukkojen vaiheiden jälkeen 0-2 vierasvoiton Selhurst Parkilta Crystal Palacen vieraana eilen illalla.

Liverpool siirtyi 0-1 johtoon James Milnerin laukomasta rangaistuspotkusta ensimmäisen puoliajan viimeisellä minuutilla. 0-2 maali syntyi lisäajan kolmannella minuutilla Sadio Manen toimesta.

Crystal Palace joutui pelaamaan ottelun lopun vajaalla, kun oikea laitapuolustaja Aaron Wan-Bissaka sai suoran punaisen kortin 75. minuutilla osuttuaan Mohamed Salahiin läpiajossa.

Crystal Palacen oma kasvatti teki historiaa, kun hän sai seuran nuorimpana pelaaja punasen kortin Valioliigan ottelussa.