Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä pelattavan Super Bowlin yhtenä mielenkiinnon kohteena ovat aina tauoilla esitettävät mainokset.

Mainoksien hinnat ovat tänä vuonna ennätyksellisen korkeat. 30 sekunnin mainospaikasta joutuu maksamaan tänä vuonna ennätykselliset 6,5 miljoonaa dollaria. Mainospaikan hinta on noussut viime vuoteen verrattuna miljoonalla.

Hinta on kasvanut ripeää tahtia, sillä vuosikymmen sitten mainoksensa sai näkyviin 3,5 miljoonalla dollarilla, eli summa on lähes kaksinkertaistunut. Yleensä summat ovat kasvaneet hiljalleen, ja joinakin vuosina hinta on jopa pudonnut, mutta täksi kaudeksi otteluisännäksi palannut NBC nosti hintoja kerralla peräti miljoonalla.

Ensimmäisessä Super Bowlissa vuonna 1967 mainospaikka irtosi 37 500 dollarin hinnalla. Nykyrahaksi muutettuna se olisi noin 316 000 dollaria.

Tämän vuoden Super Bowlissa kohtaavat Cincinnati Bengals ja Los Angeles Rams.

Super Bowl lähetys alkaa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä klo 00:00 alkavalla studio-osuudella. Studiossa peliä alustaa studioisäntä Tuomas Melingin johdolla asiantuntijatrio Mika Laurila, Tomi Tiilikainen ja Miro Kadmiry, joka vei pelinrakentajana Suomen maajoukkueen EM-pronssille vuonna 2021. Ottelulähetys alkaa klo 01:00. Ottelun selostavat Mika Laurila ja Mikko Koikkalainen.

Yön ottelu studioineen on katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa ja V sport+ Suomi -kanavalla. V sport+ Suomi -kanava on Super Bowlin kunniaksi katsottavissa ilmaiseksi koko viikonlopun ajan.