Suosikkiselostaja Kuusinen: ”Mistä Klopp repii nuo energiatasot joukkueeseen?”

© Kuva: Getty Images

V Sportin ja Viaplayn jalkapalloselostaja Ville Kuusinen analysoi Liverpoolin menestystä Suplalla julkaistavassa Valioliigaviikko-podcastissa.

Kuusinen muistuttaa, että tie mestaruuteen on ollut pitkä ja epätasainen.

– Kun Jürgen Klopp saapui seuraan lokakuussa 2015, monet näkivät kyllä potentiaalin, mutta tuskin tällaiseen dominanssiin kovinkaan moni uskoi, vaikka seura olikin ollut neljä kertaa Valioliigassa kakkosena, Kuusinen kertoo.

Avauskaudella Kloppin ”Heavy Metal” -jalkapalloon totuteltiin, sillä Liverpool oli vasta sijalla kahdeksan, mutta Liigacupin ja UEL:n finaalipaikat osoittivat, että suunta on oikea.

– Seuraava kausi oli iso askel TOP4-sijoitukseen pitkästä aikaa, samoin meni myös kaudella 2017-18. Tämä ja edellisten kausien Roberto Firminon ja Sadio Manen hankinnat osoittivat, että Kloppilla ja seuralla on selkeä suunta mihin mennä.

Kuusisen mukaan Liverpool on onnistunut pelaajahankinnoissaan lähes täydellisesti.

Virgil Van Dijk ja Alisson myöhemmin viimeistelivät tämän mestariteoksen, selostaja hehkuttaa.

– Viime kausi osoitti, että joukkueessa on valtavasti potentiaalia Manchester Cityn lyömiseen, mutta että vielä parempi tahti tälle sesongille? Millä ilveellä manageri Klopp viikosta toiseen repii tuosta jengistä nuo energiatasot esille, Ville Kuusinen ihmettelee.

Näet kaikki Liverpoolin ja Valioliigan loput ottelut V Sportin jalkapallokanavilla sekä Viaplay.fi -suoratoistopalvelusta.