Suomi teki sen, mitä tarvitsi – Tässä Kreikka-pelin viisi parasta onnistujaa!

© Kuva: Juha Tamminen

Suomi varmisti myöhään torstai-iltana lohkovoiton Nations Leaguessa, kun se hävisi Kreikalle lukemin 1-0 vieraissa. Tuo tulos riitti varmistamaan lohkovoiton, sillä Huuhkajilla oli alla viime ottelusta 2-0-voitto Kreikasta, jonka myötä homman mahdollisesti päättyessä tasapisteisiin, Suomi tulee jatkamaan keskinäisten otteluiden maalieron turvin.

Sivustomme listasi jo totuttuun tyyliin Huuhkajien viisi parasta onnistujaa.

5. Joona Toivio

Toivio on ollut todella varma pelaaja pelistä toiseen. Miehen rauhallisuus ottelun viimeisellä vartilla oli silmiä hivelevää. Toppari malttoi tehdä järkeviä ratkaisuja pallon kanssa, eikä lähtenyt roiskimaan. Oli ilmassa myös totutun vahva.

4. Glen Kamara

Ei niin loistokas ottelu kuin viimeksi Kreikkaa vastaan, mutta silti stabiili esitys keskikenttämieheltä. Uskaltaa haastaa keskisektorilla ja hakea syöttöjä eteenpäin. Tavallaan otti jopa isompaa roolia nyt kun kapteeni Tim Sparv oli poissa. Kamaralta on vaikea saada palloa pois rikkomatta. Yltyi jopa kukkoilemaan kookkaalle Konstantinos Mitrogloulle.

3. Robin Lod

Muodostaa yhdessä Teemu Pukin kanssa Suomen hyökkäyspelin tärkeimmän kaksikon. Lod oli jälleen vahva kaksinkamppailuissa ja löysi syöttöväyliä eteenpäin. Tällä kertaa miehen erikoistilanteet jäivät kuitenkin kevyeksi. Voisi myös kokeilla vahvaa vasuriaan useammin pelitilanteissa. Silti vahva peli, jälleen kerran.

2. Teemu Pukki

Vaikka maalia ei tällä kertaa tullut, niin Pukki pelasi todella hyvän ottelun. Hyökkääjä haastoi menestyksekkäästi ja edisti Suomen peliä järkevillä syötöillään. Tarjoili namupassin Jasse Tuomiselle, mutta tälle ei vieläkään maistunut. Pukki jaksoi jälleen juosta koko ottelun ajan pyyteettömästi.

  1. Paulus Arajuuri

Ylivoimainen esitys! Toppari hävisi tuskin yhtään pääpalloa ja katkoi hyökkäyksiä jopa liukutaklauksilla. Puolustuksen todellinen isäntä, joka ei lopettanut taistelua, vaikka polvea vihloi. Arajuuri on luotettava pelaaja, joka suojelee omaa maalia viimeiseen asti. Suomella on nyt todella hyvä topparipari, joka ei tee virheitä.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004