Suomen vuosituhannen kovimman ammattinyrkkeilytapahtuman ALL IN Fight Nightin esiottelijat on julkaistu. Debytantti Oskari Metzin lisäksi kehään nousevat Jesse Jouhki, Dimitri Faltin sekä yleisön suosikki, tamperelais-kuubalainen Dayron Lester. ALL IN -ilta otellaan 17.12. Helsingissä Hartwall Areenalla.

Kolmen viikon kuluttua Hartwall Areenalla nähdään Suomen kirkkaimpien ammattinyrkkeilytähtien otteluiden lisäksi neljä esiottelua.

– Olen hakenut esiotteluihin hyväotteisia ja vauhdikkaita ottelupareja. Haluan yleisön pääsevän tunnelmaan mukaan heti illan alusta, joten esiotteluissa nähdään kunnon haastajat, kertoo illan matchmaker Pekka Mäki tiedotteessa.

Thainyrkkeilijänä tunnettu Oskari Metz debytoi ALL IN -illassa ammattinyrkkeilijänä. Mäki kuvailee Metziä ytimekkäästi.

– Luunkova! Olen varma, että yleisö pitää Oskarin tavasta otella. Odotan tätä ottelua itsekin mielenkiinnolla.

– Jesse Jouhki kärsi edellisessä ottelussaan tappion tärykalvon puhjettua. Tässä illassa olisi tarkoitus päästä takaisin voittojen tielle. Jessessä on ainesta vaikka mihin. Hän on teknisesti taitava ja uskon, että hänestä kuullaan vielä kauan, kommentoi Mäki.

Meksikolaissyntyisen Ricardo Moralesin oli tarkoitus nousta kehään, mutta miehen nenä murtui kovissa sparreissa. Moralesin tilalle on nostettu Dimitri Faltin, joka on treenannut Niklas Räsäsen sparriparina ja on siksi valmis nopeaankin komennukseen. Tämän jutun kuvassa Faltin oikealla ja Räsänen vasemmalla.

– Dimitri on tosi sitkeä ja ilkeä vastustaja melkein kenelle tahansa. Hän on tottunut sparraamaan kovaa Räsäsen ja kumppaneiden kanssa ja on siksi täysin valmis ottelemaan, kertoo Mäki.

Neljäntenä esiottelijana nähdään yleisön suosikki, kuubalaisen nyrkkeilykoulun kasvatti Dayron Lester, joka ottaa yleisön haltuunsa jo ilmestyessään areenalle.

– Lesterillä on ansiokas tausta amatööripuolen otteluista. Kuubalaiseen tyyliin hänen ottelunsa ovat viihdyttäviä, kunnon show’ta, joka saa nyrkkeilyn näyttämään helpolta. Hän on kovanyrkkinen iskijä ja paikalla oleva yleisö saa varmasti nähdä kunnon ottelun, Pekka Mäki toteaa.

Neljän kotimaisen esiottelijan vastustajat julkistetaan myöhemmin.

ALL IN FIGHT NIGHT -tapahtuma Hartwall-areenalla 17.12. Suomen ammattinyrkkeilyn huipuista lavalla nähdään Edis Tatli, Eva Wahlström, Niklas Räsäsen ja Robert Helenius. Liput tapahtumaan myy Lippu.fi, ja Viaplay näyttää tapahtuman suorana.