Suomen futishuuma jatkuu syksyllä!

© Kuva: Getty Images

Kotimainen jalkapallokausi on täydessä vauhdissa, ja syksyllä vauhti kiihtyy edelleen, kun Huuhkajat, Helmarit ja Pikkuhuuhkajat pelaavat arvokisakarsintoja.

Syyskuun kansainvälisessä miesten maaotteluikkunassa tapahtuu. Huuhkajien kalenteriin on varmistunut uutena tapahtumana 1. syyskuuta Olympiastadionilla pelattava maaottelu Walesia vastaan.

Muutama päivä myöhemmin joukkue kohtaa MM-karsinnan tuplaikkunassa ensin kotona Kazakstanin (4.9.) ja sitten vieraissa Ranskan (7.9.).

Miesten alle 21-vuotiaiden maajoukkue puolestaan aloittaa syyskuussa EM-karsinnat Romaniassa ja Georgiassa kesällä 2023 pelattavaan lopputurnaukseen. Pikkuhuuhkajat kohtaa karsinnan avausottelussaan vieraissa Viron (3.9.), minkä jälkeen vuorossa on kotiottelu Kroatiaa vastaan (7.9.). Kotiottelun pelipaikaksi on vahvistunut Oulu ja Raatin stadion.

Helmarien MM-karsinnat puolestaan käynnistyvät ottelulla Slovakiaa vastaan 21. syyskuuta. Suomessa pelattavan ottelun pelipaikka on vielä avoinna. Helmarien tavoitteena on edetä Australiassa ja Uudessa-Seelannissa 2023 pelattavaan MM-lopputurnaukseen.

U17-poikien EM-karsintaturnaus pelataan Suomessa lokakuussa. Otteluiden pelipaikat selviävät myöhemmin.

U19-pojat ja -tytöt sekä U17-tytöt pelaavat EM-karsintaturnauksensa ulkomailla loka-marraskuussa. Tarkempia tietoja sekä lohkojaot löytyvät ikäluokkien omilta kotisivuilta.

Maaotteluiden lipunmyynti

Huuhkajien syksyn MM-karsinnan kotiotteluiden aiemmin myyntiin tullut rajoitettu erä kausikortteja on myyty loppuun. Koronatilanteen epävarmuuden takia lisää paikkoja ei avattu myyntiin vielä tässä vaiheessa.

Mikäli koronatilanne sallii, avataan lisää paikkoja Huuhkajien syksyn MM-karsinnan kotiotteluihin myyntiin elokuun ensimmäisen puolikkaan aikana.

Samoin koronatilanteen salliessa avataan elokuun ensimmäisellä puolikkaalla Huuhkajien Wales A-maaottelun lipunmyynti, Helmareiden syksyn MM-karsinnan kotiotteluiden lipunmyynti ja Pikkuhuuhkajien syksyn kotiotteluiden lipunmyynti.

Seuraamme tarkasti koronatilanteen kehittymistä ja viranomaisten asettamia yleisörajoituksia.

Lähde: Palloliitto


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004