Afrikan mestaruusturnaus on pyörähtänyt käyntiin kaikkien joukkueiden osalta. Turnaukselle tyypillisesti peleissä on nähty vauhtia ja jännittäviä tilanteita.

Kilpailut ovat alkaneet erittäin tasaisissa merkeissä, sillä yksikään ottelu ei ole päättynyt maalia suuremmalla erolla. Kahdestatoista ottelusta yhdeksän päättyi 1-0-tulokseen. Keskiviikkoiltana saatiin ensimmäisen kierroksen viimeiset ottelut pelattua.

Gambian maajoukkue pääsi juhlimaan historiansa ensimmäistä voittoa Afrikan mestaruusturnauksessa kaadettuaan Mauritanian 1-0. Gambian maajoukkueen apuvalmentajana toimii suomalainen Jani Sarajärvi.

Keskiviikkoisissa peleissä voittoihin ylsivät myös Mali, joka voitti Tunisian ja Norsunluurannikko, joka kaatoi Päiväntasaajan Guinean. Kaikki ottelut päättyivät 1-0.

Afrikan mestaruusturnaus jatkuu torstaina kahdella ottelulla. Isäntämaa Kamerun kohtaa Etiopian ja Cap Verde Burkina Fason.

Elisa Viihde Viaplay näyttää kaikki ottelut suorana lähetyksenä. Lisäksi osa otteluista on katsottavissa myös V Sport -kanavilla.