Juuse Saros ja Ville Husso olivat NHL-kierroksen viime yön suomalaisnimet. Tampereella pelatussa NHL-ottelussa Artturi Lehkonen pääsi maalin makuun.

Husso nappasi kaikki 24 kiekkoa kiinni Detroitin kaataessa Islandersin 3-0. Saroksen iltapuhde alkoi heikosti, kun Vancouver latoi jo avauserässä kolme maalia hänen selkänsä taakseen. Sen jälkeen Saros oli kuin muuri torjuen pelissä 42 kutia ja piti maalinsa koskemattomana myös voittomaalikilpailussa. Nashville voitti lopulta 4-3.

Tampereella pelatussa ottelussa Colorado oli toistamiseen Columbusta parempi. Artturi Lehkonen pääsi tekemään yhden Coloradon maaleista ja Mikko Rantanen syötti yhden. Columbuksen maalissa Joonas Korpisalo torjui 40 kertaa.

Jesse Puljujärvi pääsi pitkästä aikaa pisteille saatuaan yhden syöttömerkinnän, mutta kovavireinen Dallas jyräsi selvään voittoon. Miro Heiskanen ja Roope Hintz saalistivat kaksi syöttöpistettä ja Jani Hakanpää yhden.

Rasmus Kupari sai maalin Los Angelesin voittaessa Floridan. Eetu Luostarinen vastasi yhdestä Floridan maalista ja Aleksander Barkov sai syöttöpisteen.

NHL:n viime yön tulokset:
Detroit–NY Islanders 3–0
Columbus–Colorado 1–5
Winnipeg–Chicago 4–0
Edmonton–Dallas 2–6
Washington–Arizona 2–3
Pittsburgh–Seattle 2–3
Tampa Bay–Buffalo 5–3
Ottawa–Philadelphia 1–2
Toronto–Boston 2–1
Montreal–Vegas 4–6
Vancouver–Nashville 3–4 vl
Calgary–New Jersey 3–4 vl
San Jose–Anaheim 4–5 vl
Los Angeles–Florida 5–4

Viaplayn kausi tuo mukanaan entistä enemmän pelejä suomalaisittain parhaaseen katseluaikaan, enemmän studioita ja ennen näkemättömiä haastatteluita maailman parhailta pelaajilta. Prime time -otteluita on runkokauden aikana luvassa peräti 124 kappaletta.