Tutut suomalaistähdet koristivat viime yönä NHL:n maalitilastoja, kun Sebastian Aho, Patrik Laine ja Mikko Rantanen iskivät verkot tötterölle.

Aho teki Carolinalle maalin ja Teuvo Teräväinen syötti, mutta Pittsburgh oli parin maalin verran parempi. Patrik Laineen osuma avitti Columbuksen voittoon Vegasista.

Mikko Rantasen maali ja syöttö siivittivät Coloradon voittoon Calgarya vastaan. Kaapo Kähkösen 19 torjuntaa eivät riittäneet tuomaan voittoa Mikko Koivun juhlaottelussa, kun Nashville kävi hakemassa voiton. Mikael Granlund sai yhden syötön Nashvillen maaliin. Rasmus Kupari onnistui tekemään maalin Los Angelesin kaataessa Floridan. Eetu Luostarinen merkkautti itselleen yhden osuman Floridalle ja Aleksander Barkov sai syötön.

NHL:n viime yön tulokset:
Pittsburgh-Carolina 4-2
Buffalo-Toronto 5-2
Philadelphia-Montreal 3-4 ja.
Columbus-Vegas 6-4
St. Louis-Winnipeg 3.4 ja.
Minnesota-Nashville 2-6
Islanders-Anaheim 4-3
Colorado-Calgary 3-0
Vancouver-Tampa Bay 1-2
Los Angeles-Florida 3-2 vl.

Kaikki NHL-ottelut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä lähes kaikki myös V sport -kanavilla. Suorien lähetysten lisäksi luvassa on kotimaiset studiolähetykset viikoittain, parhaimmillaan jopa kahtena päivänä viikossa. Studioissa nähdään otteluanalyysien lisäksi myös ainutlaatuisia haastatteluita, joissa ääneen pääsevät kauden aikana niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin supertähdet.