Suomalaiskoripalloilijoilla oli kelpo ilta keskiviikkona Eurocupin jatkolohkon otteluissa. Kaikkien suomalaisten seurat kohtasivat ranskalaisjoukkueen.

Petteri Koponen oli vähintäänkin oivassa vireessä Himkin kukistaessa Limogesin 79-80. Koponen keräsi joukkueensa suurimmat peliminuutit pelaamalla yli 32 minuuttia ja teki sinä aikana 24 pistettä. Hän otti myös kaksi levypalloa ja antoi kaksi syöttöä.

Gerald Lee oli joukkueensa parhaimmistoa Nancya vastaan, mutta ranskalaiset olivat selkeästi parempia. Lee oli Ploiestin paras pistemies 15 pisteellä ja kolmella levypallolla, mutta Nancy vei ottelun lopulta reilulla erolla 84-67.

Sasu Salinin Olimpija vieraili Dijonissa hakemalla tärkeän 81-77-voiton. Salin pelasi ensimmäisellä puoliajalla reilut kymmenen minuuttia, mutta pisteitä hän ei onnistunut saalistamaan. Toisella jaksolla hän ei käynyt kentällä ollenkaan.