Suomalaiskoripalloilija Mikko Koiviston edustama Frankfurt Skyliners avasi EuroChallengen jatkosarjan voitollisesti kaatamalla Tartu Rockin vieraskentällä 62–71 (36–34).

Koivisto uurasti Skylinersille 16 minuuttia keräten kaksi pistettä ja levypallon.

Ville Tuomisen luotsaama Bakken Bears taas avasi Tanskan liigassa viikkonsa maukkaalla 93–95 (48–53)-voitolla arkkivihollisestaan Svendborg Rabbitsista.

Rabbits ja Bears mittelivät tasatilanteissa 90–90 kolmisen minuuttia ennen loppua, jolloin Jonas Zohore Bergstedt nosti vieraat kahden pisteen johtoon. Bears ei enää luovuttanut johtoasemaansa, vaan piti pisteet Bergstedtin ja Nicolai Iversenin vapaaheitoilla.

Ruotsin liigassa Ray Ailuksen ja Janne Koskimiehen luotsaama Solna Vikings kasvatti voittotiliään 81–71 (35–35)-kotivoitolla Uumajasta. Vikings jatkaa tukevasti Ruotsin liigan seitsemännellä sijalla yhdeksällä voitollaan 20 ottelusta.