Suomalainen tuomitsemaan tulikuumaa ottelua – Viimeksi kentällä mies käsiaseen kanssa

Timo
getty_paok20120216
Kuva: Getty Images

Kreikan jalkapalloliitto on kutsunut Suomalaisen erotuomarikolmikon Kreikan liigan huippuotteluun eli sunnuntaina 23.9.2018 pelattavan PAOK FC – AEK FC tuomareiksi.

Ottelun tuomitsee FIFA-erotuomari Mattias Gestranius apunaan FIFA-avustavat erotuomarit Mikko Alakare ja Riku Vihreävuori.

Omaa karua kieltään kuumasta ilmapiiristä kertoo se, että edellisen kohtaamisen tapahtumat johtivat koko Superliigan keskeyttämiseen pariksi viikoksi. Tuolloin nimittäin PAOK:n puheenjohtaja Ivan Savvidis oli marssinut kentälle käsiase vyötäisillään.

Mattias Gestranius on kuitenkin tyytyväinen päästessään matkaan.

– On sanottava, että tämä menee kyllä tähänastisen uran huippukohtiin. Jokainen voi ajatella sitä tunnetta ja intensiteettiä mikä sunnuntaina stadionilla vallitsee. Jalkapallo ihmiset varmasti muistavat samaisen ottelun viime keväältä ikävine tapahtumineen.

– Nyt Kreikassa on kuitenkin uudet henkilöt vastuussa mm. erotuomareista ja tämä määräys jos mikä on hyvä osoitus siitä, että Kreikan jalkapallossa on tapahtunut ja tapahtuu oikeita asioita. Suomalaisella erotuomariosaamisella uskon, että pärjäämme ja pystymme olemaan luottamuksen arvoisia, Gestranius päättää Palloliiton tiedotteen mukaan.