St. Louis Blues selvitti tiensä jatkoon NHL:n pudotuspelien avauskierroksella. Joukkueen väkivahva puolustus pysäytti Minnesotan hyökkäyksen lähes täydellisesti kotiottelussa varhain perjantaina. Kun hyökkäyspäästä löytyi laajasti ratkaisuvoimaa, oli Minnesota aseeton.

St. Louis meni ottelussa jo 4-0 johtoon, kunnes Minnesota sai maalitilin auki. Tämäkin tapahtui vasta pitkällä kolmannessa erässä. Loppulukemat olivat 5-1.

Niko Mikkola ja Ville Husso jatkavat taistelua Stanley Cupista. Suomalaisittain valitettavasti ottelusarja kääntyi, kun kokenut Jordan Binnington laitettiin maaliin Husson sijaan. Binnington sai vastuuta ja sen myös käytti: mies on ollut todella vahva päästyään tositoimiin. Niko Mikkola pelasi tutun luotettavasti osana St. Louisin vahvaa puolustusta miltei 20 minuuttia.

St. Louis siis jatkaa toiselle kierrokselle voitoin 4-2. Elisa Viihde Viaplay ja V-sport -kanavat näyttävät kaikki kauden pudotuspelit suorina lähetyksinä.