Sportin Risto Dufva: ”Tällainen palanen on puuttunut”

© Kuva: Juha Tamminen

Vaasan Sport julkaisi pari päivää sitten kovan hankinnan. Puolustaja Stuart Percy solmi Sportin kanssa vuoden sopimuksen – tosin kahden kuukauden koeajan kanssa. Percyn historiassa on yksi poikkeuksellisen kova fakta: hän on Toronton ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2011.

Sportin valmentaja Risto Dufva iloitsi uudesta tulokkaasta seuran verkkosivuilla.

– Ollaan jo kuukausia kasattu joukkuetta ja haluttiin katsella rauhassa, mitä markkinoilla on. Tällainen palanen on puuttunut. Itselläni on vahva usko, että tämä on oikeanlainen mies meidän sapluunaan, Dufva kertoi Sportin kotisivuilla.

– Percy on mies parhaassa iässä ja hänellä on paljon kokemusta Pohjois-Amerikasta. Viime kaudella hänellä oli käsivamma, joten kausi jäi lähes pelaamatta. Nyt hänellä on kova halu tulla Eurooppaan, etenkin Suomeen.

Stuart Percy odottaa Liigasta kovaa sarjaa.

– Suomi on aina ollut kiinnostava jääkiekkomaa. Joukkuekavereitani on pelannut Liigassa ja tiedän, että Liiga on erittäin kilpailullinen sarja, Percy kertoi.

Hän ei ole vielä saapunut Suomeen, joten tutustuminen joukkueeseen ja fanien tutustuminen pelaajaan ovat vielä edessä tulevaisuudessa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.