SPV:n taival F-liigan pudotuspeleissä päättyi lauantaina, kun TPS otti puolivälierissä ratkaisevan neljännen voiton niukasti maalein 5-4 ja pudotti seinäjokelaiset jatkosta otteluvoitoin 4-1. Pettymys SPV-leirissä oli luonnollisesti iso ja päävalmentaja Tommy Koponen nosti esille toisenkin pointin.

Koponen antoi TPS:lle täyden tunnustuksen pelillisistä otteista, mutta turkulaispelaajien käyttäytyminen puolivälieräsarjassa oli sellaista, jota Koposen oli vaikea sulattaa.

– Tässä sarjassa nähtiin Tepsin suunnasta maajoukkuepelaajia myöten niin ala-arvoista ja sairastakin käytöstä tuolla kentällä, että olen sikaylpeä siitä, etteivät tämän logon alla pelaavat sellaiseen syyllisty, Koponen laukoi Ilkka-Pohjalaiselle.

Kokenut valmentaja kokee, että asiat ovat menossa tällä hetkellä täysin väärille laduille.

– Olen isossa kuvassa vähän surullinen suomalaisen salibandyn puolesta. Tämä on nousussa ja kun olen pitkään ollut lajin parissa, niin olen siitä huolestunut. Jos yhteiskunnassa puhutaan someraivosta, niin valitettavasti joudun toteamaan, että sitä on tullut myös huippusalibandyyn.