Kun Barcelona häviää ottelun 0-4, kyse on aina kriisistä. Viikon murskatappio PSG:n vieraana Mestarien liigassa nosti välittömästi huhut pintaan päävalmentaja Luis Enriquen asemasta.

Useiden eri lähteiden mukaan Barcelonan pelaajistossa on laajaa tyytymättömyyttä päävalmentajaan ja jos Mestarien liigasta tulee lähtö tässä vaiheessa, tyytymättömyys leviää nopeasti seurajohtoonkin etenkin kun Real Madrid on karkaamassa La Ligassakin.

Vahvana ehdokkaana Barcan peräsimeen on nostettu esille Sevillassa erinomaista työtä tehnyt Jorge Sampaoli. Valmentaja itse pysyy luonnollisesti lojaalina nykyiselle seuralleen, mutta pitää samalla takaoven auki.

– Ei minun tarvitse selittää mitään kenellekään. Ei minulla ole mitään tekemistä sen kanssa mitä on sanottu, Sampaoli sanoi Sevillan verkkosivuilla.

– Olen täysin keskittynyt jatkamaan jokapäiväistä työtäni tuodakseni ajatuksiani esille täällä – seurassa joka toi minut Eurooppaan. On selvää, että tässä ammatissa kyse on tästä hetkestä ja todellisuudesta, mutta huomisesta ei koskaan tiedä.