Seuraikoniksi noussut Mehmet Hetemaj ei lähde vaikeassa paikassa – ”En ole luonteeltani sellainen”

© Kuva: Juha Tamminen

Mehmet Hetemaj pelasi lauantaina sadannen Veikkausliigan ottelunsa SJK:n paidassa. Ensimmäisellä kaudellaan mestaruuden voittanut nykyinen kapteeni ei piiloudu vastuulta.

31-vuotias Mehmet Hetemaj kertoi tunnelmistaan SJK TV:lle ja paljasti samalla, että hänellä olisi ollut mahdollisuuksia siirtyä ulkomaille sopimuksensa ensimmäisenä kesänä.

– Ajattelin, että pelaan hyvän alkukauden ja lähden sitten kesän siirtoikkunassa. Norjasta tulikin yksi tarjous, mutta päätin onneksi jäädä. Heti päätöksen jälkeen tuli olo, että tämä oli oikea ratkaisu. Tähän päivään mennessä en ole katunut yhtään, Hetemaj sanoi.

– Huomasin melkein heti kun tulin tänne, että tämä on hyvä seura. Pidin henkilöistä ja kaikki haluavat meidän pelaajien parasta. Minulle tuli heti olo, että haluan olla täällä pidempään, mutta minulla oli silloin ikää vähän vähemmän ja ajattelin, että menisin urallani eteenpäin.

– Kesän jälkeen sitten viimeistään tuli olo, että haluan olla täällä ja viedä seuraa eteenpäin niin pitkään kuin rahkeet riittää.

SJK:n kaksi edellistä kautta olivat vaikeita, mutta ”Mehu” ei halunnut jättää seuraa.

– Tulisi fiilis, että kääntäisin selän jos lähtisin pois, kun asiat menevät huonommin. En ole luonteeltani sellainen. Ihmiset ovat tukeneet meitä ja minua varsinkin todella hyvin.

Lähde: SJK TV


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.