NHL:n pudotuspelien pistepörssin ykkösenä keikkuu tuttu nimi: Connor McDavid. McDavid teki seitsemässä Edmontonin ottelussa Kingsiä vastaan pisteet 4+10=14 eli eteni ensimmäisen kierroksen kahden pisteen ottelukeskiarvolla. McDavidin pistesaalistus jatkuu, sillä Oilers pudotti jatkosta Kingsin.

Pistepörssin kakkosena on yllätysnimi, Floridan Carter Verhaeghe. Myös hän on tehnyt kahden pisteen keskiarvolla tehoja: lukemat ovat 6+6=12, mutta pelejä oli yksi vähemmän kuin McDavidilla. Myös Florida jatkaa kauttaan.

Pörssin kolmosen, Bostonin Brad Marchandin, pistemääräksi jää saavutettu 11. Samoissa pisteissä oleva Rangersin Mika Zibanejad sen sijaan jatkaa pistesaalistusta. Maalipörssin ykkönen, kahdeksan maalin Jake Guentzel sen sijaan ei jatka, koska Pittsburghin kausi päättyi. Guntzel on kymmenessä tehopisteessä, samoin kuin tehopuolustajat Adam Fox ja Cale Makar. Rangers ja Fox jatkavat kautta, samoin Coloradon Makar, jonka pistekeskiarvo on koko kärkipään paras: kymmenen tehopistettä neljässä ottelussa! Kymmenessä tehopisteessä on myös Pittsburghin Sydney Crosby, jonka kausi päättyi Rangersille kärsinyt seiskapelin tappion myötä.

NHL:n pudotuspelit jatkuvat tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Kahdeksan joukkuetta on vielä mukana ja välieräjoukkueita haetaan seuraavista pareista: Florida-Tampa Bay, Colorado-St. Louis, Carolina-Rangers sekä Calgary-Edmonton.

Elisa Viihde Viaplay ja V-sport -kanavat näyttävät kaikki kauden pudotuspelit suorina lähetyksinä.