Seura tiukasti Glen Kamaran tukena – Rangers boikotoi sosiaalista mediaa

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien keskikenttämies Glen Kamaran kokema rasistinen loukkaus Eurooppa-liigan ottelussa ja sitä seuranneet kaksi muuta joukkueen pelaajiin kohdistunutta tapausta sosiaalisen median puolella ovat saaneet Skotlannin suurseura Rangersin reagoimaan voimakkaasti.

Kamaran ohella Alfredo Morelos ja Kemar Roofe ovat joutuneet rasistisen vihapuheen kohteeksi sosiaalisessa mediassa. Tämän seurauksena Rangers aloitti viikon mittaisen totaalisen sosiaalisen median boikotin torstai-iltana.

Rangersin toimitusjohtaja Stewart Robertsonin syyttävä sormi osoittaa paitsi asiattomasti käyttäytyviin ihmisiin, myös sosiaalisen median alustoihin. Richardsonin mukaan useat seurat Brittein saarilla alkavat olla saaneet tarpeekseen palveluntarjoajien passiivisuudesta.

– Rangersin toiveena on, että sosiaalisen median alustat ottavat selkeän ja suoran kannan tilanteeseen. Perustava käyttäjien tunnistaminen osana rekisteröitymistä mille tahansa sosiaalisen median alustalle varmistaa sen, että käyttäjät ovat sekä tunnistettavissa että vastuussa teoistaan ja sanoistaan, Robertson sanoi seuran tiedotteessa.

Rangers on jo sopinut tapaamisen sekä Facebookin että Instagramin kanssa ja odottaa brittihallitukselta tukea toimilleen.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.