Bayern Münchenin hämmentävään lentoon luotsannut Hansi Flick on valmis ottamaan jälleen yhden menestysaskeleen lyhyellä päävalmentajaurallaan. Flick nostettiin väliaikaisvastuuseen Niko Kovacin saatua Bayernista kenkää – kun Bayernin pamput etsivät nimekästä valmentajaa, Flick teki tulosta kentällä. Ja äkkiä ei enää muita valmentajia etsitty: Kalle Rummenigge ja kumppanit ymmärsivät, että Flick on heidän miehensä.

Eikä suotta. Bayern alkoi viimein suorittaa materiaalinsa edellyttämällä tasolla ja ylikin. Peli-ilo oli palannut. Saksassa Bayern jyräsi vakuuttavan mestaruuteen ja nappasi myös Saksan cupin. Nyt on kahden ottelun päässä saavutus, joka nosti Jupp Heynckesin Bayernin kunniataulussa ylös: tripla, joka täydentyisi Mestarien liigan voitolla.

Ensimmäinen askel tässä tavoitteessa on voittaa välierä Lyonia vastaan. Bayern on massiivinen suosikki keskiviikkoillan kamppailuun, mutta Lyon on näyttänyt, että joukkue pystyy venymään. Juventus ja Manchester City sanoivat hyvästit tämän vuoden Mestarien liigasta Lyonin käsittelyssä.

– Olen vakuuttunut joukkueestani. Olen innoissani siitä, että meillä on ollut mahtava henki, korkea taso ja kova intensiteetti harjoituksissa. Olen rento, koska minä tiedän, että joukkueeni on keskittynyt ja heillä on vahvat tavoitteet, Hansi Flick kertoi ottelua edeltävässä lehdistötilaisuudessa UEFAn sivuilla.

– Mutta me tiedämme, että kyseessä on yksi ottelu, joka alkaa tilanteesta 0-0. Meidän täytyy pelata samalla intensiteetillä 90 minuuttia, mitä teimme Barcelonaa vastaan. Meillä täytyy olla sama draivi.

Mestarien liigan välierä Lyonin ja Bayernin välillä alkaa 22.00 keskiviikkona.