Huuhkajat kohtaa keskiviikkoillan maaottelussa Ranskan vieraskentällä. Maailmanmestari on todellinen mittari sille, missä suomalaisen
jalkapallon taso tällä hetkellä on.

Vaikka vastus onkin kovin mahdollinen, uskoo Viasatin jalkapalloselostaja Ville Kuusinen Markku Kanervan säästelevän joukkueen voimia tuleviin Nations Leaguen peleihin.

– Ranskaa vastaan Rive lähtee aivan varmasti kierrättämään. Marcus Forss saa varmasti mahdollisuutensa, mikä on hieno juttu. Sitä on koko Suomi odottanut ja sitä odotan itsekin, Kuusinen kertoo.

Viime hetken poisjäännit kuuluvat maajoukkuejalkapalloon, ja Ranskan kohdalla muutaman avainpelaaja tulee olemaan sivussa. Kuusinen analysoi, että tämän ei saa antaa hämätä.

– Mitä katsoin Ranskan ryhmää, niin tosi kovahan se on, vaikka heilläkin on poissaoloja. Ja vaikka löisivätkin kentälle ns. kakkosryhmän, niin vastassa on pirun kova joukkue, Kuusinen tietää.

Selostajan mukaan jo se, että Suomi pääsee pelaamaan Ranskaa vastaan, on osoitus Huuhkajien nousuvoittoisesta vireestä.

– Hienoa, että viime vuosien menestyksen ansioista päästään kohtaamaan maailmanmestarit, se on aika harvinaista herkkua. Nyt päästään
testaamaan sitä, millaista kyytiä Belgian tasoinen ryhmä antaa. Hyvä tilaisuus siis ensi kesää ajatellen, Ville Kuusinen uskoo.

Katso Ranska-Suomi A-maaottelu V Sportin jalkapallokanavalta, Viaplay.fi:stä tai Viafreeltä keskiviikkona 11.11. klo 21.30 alkaen.