Nyrkkeilijä Amin Asikaisen nykyinen ja entinen heila ovat ilmiriidoissa. Nykyään 40-vuotias Asikainen asuu yhdessä tosi-tv-ohjelma Paratiisihotellista tutun Nadia Ammourin, 27, kanssa. Seiskan tietojen mukaan Ammourin ja Aminin entisen vaimon Nilüfer Asikaisen, 31, välit ovat todella heikot.

Seiskan tietojen mukaan Nilüfer ei hyväksy sitä, että Nadia julkaisisi hänen ja Aminin yhteisistä lapsista kuvia sosiaalisessa mediassa.

– Marraskuun puolivälissä Nilüfer kirjoitti Facebook-sivuilleen vihaisen viestin, jossa totesi kieltäneensä Nadiaa julkaisemasta kuvia hänen lapsistaan. Vain hetkeä aikaisemmin Nadia oli julkaissut kuvan pojista junassa. Kuvien julkaiseminen on vain pieni syy Nilüferin hermostumiseen, sillä naiset eivät ole tulleet koko aikana toimeen keskenään, naisten lähipiiristä kerrottiin Seiskalle.

Ammouri on luonnolllisesti lasten kanssa tekemisissä jatkuvasti, sillä hän asuu Amin Asikaisen kanssa Kirkkonummella. Hän kertoi vaikeasta tilanteestaan kuvapalvelu Instagramissa.

– En saa julkaista lapsista kuvia, vaikka olen heidän kanssaan 24/7. Siksi kuva lapioista. Leikittiin mun suosikkipoikien kanssa toista tuntia ulkona, Ammouri kertoi.

Hän kertoi myös, että hänellä on ollut aiemmin lasten kuvien julkaisemiseen Aminin lupa. Se ei kuitenkaan riitä, koska Nilüfer on kieltänyt kuvien julkaisemisen.

– Tässä taitaa olla ongelma jossain muualla kuin kuvissa. Se vain heijastuu näin. Mutta vaikea ymmärtää, kun antaa aikansa ja vaivannäkönsä toisen lapsille. Niin kuin ne olisi omia, Ammouri kirjoitti Instagramissa.