Seiskan mukaan entinen jääkiekkoilija ja valmentaja Juhani Tamminen harkitsee toimittajan ja tv-juontajan tehtäviä tekevän Tuomas Enbusken haastamista oikeuteen.

– Tietenkin! Olen pyytänyt vastuussa olevia henkilökohtaiseen tapaamiseen, mutta siihen heillä ei ole ollut uskallusta, Tamminen vastasi, kun Seiska kysyi, harkitseeko hän oikeustoimia.

Tamminen kokee, että Enbuske on halventanut hänen brändiään kahdesti suorassa tv-lähetyksessä, MTV:n suositussa Enbuske, Veitola & Salminen-talk-show’ssa 22. ja 29.3. Enbuske naljaili lähetyksissä Tammisen suuntaan.

Tamminen ei ole pahoittanut mieltään julkisesti saamastaan kritiikistä.

– En olisi pelannut ja koutsannut 50:tä vuotta, jos olisin herkkä kritiikille. Herranjestas, heitin ensimmäisen hattutemppuni Kupittaalla jo vuonna 1966 ja voin kertoa, että kritiikkiä on tullut, Tamminen sanoi.

– Mutta on ihan eri asia, jos valheellisella kritiikillä vahingoitetaan elinkeinoa! Jos tämä on jollekin itseään toimittajaksi kutsuvalle epäselvää, kannattaa tutustua lakiin sopimattomasta menettelystä elinkeinotoiminnassa.

Tammisen ja Enbusken tulehtuneet välit alkoivat viime syksynä, kun Enbuske kirjoitti kolumnissaan ”Tamista”. Enbuske mainitsi Tammisen ja entisen uutisankkurin Pirkko Arstilan, 79, samassa yhteydessä ”hitaasti hiipuvien höperöiden” kanssa.

Siitä lähti liikkeelle tulikivenkatkuinen keskustelu, joka jatkuu edelleen.

Seiskan juttu on luettavissa täällä.