Rallin nelinkertaisen maailmanmestarin Sebastien Ogierin tulevaisuudesta rallin MM-sarjassa ei ole vielä täyttä varmuutta. Hiljattain on kuitenkin saatu vahva viittaus sille, että Ogier olisi jatkamassa uraansa vielä tämänkin kauden jälkeen.

– Lopettaminen on yksi mahdollisuus, mutta asia ei riipu tittelistä. Totuus on, että haluan tehdä tätä vielä hieman lisää. Haluan voittaa vielä lisää, sanoi Ogier WRC.comin mukaan.

Ogier on ajanut tämän kauden M-Sportin tiimissä, joka taistelee yksityistiiminä miljoonabudjeteilla operoivia tehdastiimejä Hyundaita, Toyotaa ja Citroëniä vastaan. Tästä huolimatta Ogier johtaa MM-sarjaa ennen kolmea viimeistä rallia ja M-Sport on vahvasti kiinni valmistajien MM-tittelissä.

– Minulla ei ole paineita jatkon suhteen. Olen hyvin rentoutunut ja minusta tuntuu, että minulla on hyvät mahdollisuudet pärjätä jatkossakin, vaikka ensi vuonna ja saada se, mitä haluan, joten luultavasti jatkan, hän sanoi.

Ogierin sopimus M-Sportilla loppuu kauden päätteeksi ja mies on haluttua tavaraa kuumilla siirtomarkkinoilla.

– Tarjouksia on. Olen sanonut jo monta viikkoa, että toivottavasti saan päätöksen aikaan pian. Luulen, että tiedämme jotain ennen seuraavaa Espanjan rallia, Ogier sanoi.

Rallin MM-sarja jatkuu lokakuun alussa.