Aston Martinin kuski Sebastian Vettel joutuu jättämään viikonlopun Saudi Arabian GP:n väliin. Hän missasi myös aiemman Bahrainin osakilpailun.

Vettel sairastui koronaan Bahrainin GP:n alla ja joutui katsomaan kisaa sivussa. Hän ei ole vieläkään saanut vihreää valoa osallistuakseen kilpailuun, joten saksalaiskuski joutuu jättämään myös kauden toisen osakilpailun väliin.

Vetteliä paikkaa jälleen Nico Hülkenberg, joka oli Aston Martinin ratin takana myös ensimmäisessä GP:ssä. Kylmiltään Aston Martinin rattiin ennen Bahrainin kilpailua hypännyt Hülkenberg jäi kisassa viimeiseksi.

Formula 1 -lähetykset ovat tästä kaudesta lähtien katsottavissa yksinoikeudella Elisa Viihde Viaplay -palvelussa ja V sport -kanavilla. Viaplayn lähetykset kattavat kaikki F1 -harjoitukset, aika-ajot sekä varsinaiset kisalähetykset sekä runsaasti muuta oheisohjelmistoa.

F1 -lähetysten lisäksi Elisa Viihde Viaplayssa nähdään myös kaikki 14 F2 -osakilpailuviikonloppua sekä kaikki F3 -osakilpailut sekä W Series -sarjan kilpailut. Kaikki kisat selostetaan suomeksi.