Sebastian Aho oli jälleen Carolinan sankari viime yönä, kun tulikuuma suomalaispelaaja jatkoi maaliputkeaan.

Carolina lähti päätöserään kolmen maalin takaa-ajoasemasta, mutta Teuvo Teräväinen nosti maalillaan Carolinan tasoihin. Ottelu venyi jatkoajalle, jossa ratkaisijaksi nousi Aho, joka kieputteli voittomaalin ylivoimalla. Jesperi Kotkaniemi sai myös syöttöpisteen ottelussa.

Aho on tehnyt nyt maalin viidessä peräkkäisessä ottelussa. Niissä on syntynyt yhteensä kahdeksan osumaa. Samalla Aho teki Carolinan seurahistoriaa, sillä osuma oli hänelle kahdeksas jatkoajalla. Yksikään muu pelaaja Carolinan ja sitä edeltäneen Hartfordin organisaatiossa ei ole tehnyt kahdeksaa maalia jatkoajalla.

Patrik Laine sai syöttöpisteen yhteen Columbuksen maaliin ja Joonas Korpisalo torjui 30 kertaa, mutta sekään ei riittänyt, kun Columbus taipui Washingtonille jatkoajan jälkeen 3-4.

NHL:n viime yön tulokset:
Carolina-Los Angeles 5-4
Montreal-Ottawa 4-5
Columbus-Washington 4-3

Viaplayn kausi tuo mukanaan entistä enemmän pelejä suomalaisittain parhaaseen katseluaikaan, enemmän studioita ja ennen näkemättömiä haastatteluita maailman parhailta pelaajilta. Prime time -otteluita on runkokauden aikana luvassa peräti 124 kappaletta.