Sebastian Aho oli vahvalla pelipäällä viime yönä NHL:ssä Carolinan ottaessa voiton. Maalitilastoon sai nimensä myös Mikael Granlund.

Aho teki maalin ja syötti yhden, kun Carolina voitti St. Louisin 4-1. Voitto oli samalla Carolinan neljäs peräkkäinen.

Ville Husso oli Detroitin voiton takuumies ottamalla kiinni 26 kiekkoa joukkueen voittaessa Washingtonin 3-1. Olli Määttä sai tililleen yhden syöttöpisteen.

Jesse Ylönen sai syötön, kun Montreal voitti New Jerseyn. Ukko-Pekka Luukkosella olla vaikea ja lyhyt iltapuhde, kun hän joutui vaihtoon jo reilun 12 minuutin jälkeen, kun Toronto oli iskenyt neljä maalia hänen taakseen. Lopulta Toronto voitti Buffalon 6-3. Henri Jokiharju syötti yhden Buffalon maaleista.

Mikael Granlund sai nimensä maalitilastoon, kun Nashville voitti Vancouverin voittomaalikilpailun jälkeen 5-4. Juuse Saros torjui 35 kertaa ja Juuso Pärssinen sai tililleen kaksi syöttöpistettä.

NHL:n viime yön tulokset:
Tampa Bay-Anaheim 6-1
Washington-Detroit 1-3
New Jersey-Montreal 2-5
Carolina-St. Louis 4-1
Buffalo-Toronto 3-6
Minnesota-Los Angeles 1-2
Nashville-Vancouver 5-4 vl.
Chicago-Vegas 3-2 vl.
Edmonton-Philadelphia 4-2

Viaplayn kausi tuo mukanaan entistä enemmän pelejä suomalaisittain parhaaseen katseluaikaan, enemmän studioita ja ennen näkemättömiä haastatteluita maailman parhailta pelaajilta. Prime time -otteluita on runkokauden aikana luvassa peräti 124 kappaletta.