PK-35 Vantaan miesten edustusjoukkue ei jatka toimintaansa, kertoo Ilta-Sanomat.

Vantaalaisseuran päättyneen kauden ykkösmaalivahti Daniel Kollar vahvisti IS:n tiedot todeksi. Seuran puheenjohtaja Markku Hynninen kertoi ikävät uutiset pelaajille tiistai-iltana Myyrmäen stadionilla.

PK-35 Vantaan hallitus ajaa miesten edustusjoukkueen konkurssiin.

Talvella PK-35:n riveihin PS Kemistä liittyneen Kollarin mukaan paikalla olivat lähes kaikki loppukaudella mukana olleet pelaajat. Uutiset olivat järkyttävät, mutta niihin oltiin osattu ainakin osaksi varautua.

– Kai sitä toivoi, että toiminta olisi jatkunut, mutta viime viikolla saimme viestin, että pidämme palaverin tällä viikolla. Siinä osasi aavistella, ettei luvassa välttämättä ole hirveän hyviä uutisia,Kollar kertoi IS:lle.

– Veikkaan, että aika moni osasi aavistella, että näin voi käydä. Tietynlaista epätietoisuutta oli havaittavissa. Kaikki elättelivät varmasti toiveita, että toiminta olisi jatkanut. Moni joutui varmasti sellaiseen tilaan, ettei tiedä mitä ajatella.

Lokakuussa Uudenmaan ELY-keskus kertoi IS:lle, että PK-35 Vantaata koskevia hakemuksia on käsittelyssä seitsemän kappaletta. Hakemusten yhteenlaskettu summa oli peräti 52 500 euroa.