Kotimainen Salibandyliiga alkaa sunnuntaina 16.9.

Heti kierroksen ensimmäinen ottelu tarjoaa todellisen huippuottelun, kun Tampereen Classic saa vieraaksen Jyväskylän Happeen.

Suomen entinen A-maajoukkuevalmentaja Petri Kettusen mukaan ottelu on erittäin mielenkiintoinen.

– Yleisö saa nähdä heti finaalin uusinnan. Se on varmasti mielenkiintoinen peli, Kettunen kertoi SuomiUrheilu -sivuston haastattelussa.

Ottelussa on paljon muita mielenkiintoisia seikkoja, kuin vain se, että ottelussa kohtaavat viime vuoden finaalijoukkueet. Molemmat joukkueet ovat saaneet joukkueeseensa kovat vahvistukset, kun kaikkien aikojen salibandypelaaja Mika Kohonen palasi Happeeseen. Classic puolestaan haali riveihinsä Ruotsista Nico Salon.

Kettunen arvelee, että ottelun alkuhehkutus tulee näkymään pelissä. Happee haluaa varmasti ottaa revanssin viime kauden finaalista.

– Pelissä on varmasti extralataus ja pelaajilla on se tietty pilke silmäkulmassa. Eivätköhän he (Happee) lähde silti jokaiseen otteluun samalla tavalla täysiä pelaamaan, Kettunen ennakoi.

Salibandyliigan ja naisten Salibandyliigan suorat ottelulähetykset, tallenteet ja videoklipit nähdään tällä kaudella Ruutu+-palvelussa.

Lähde: Suomiurheilu.com