Thomas Müller on tehnyt Bundesliigassa tällä kaudella vain yhden maalin. Saksalaislegenda Lothar Matthaüs ei usko, että Bayern Münchenistä löytyy kokeneelle hyökkääjälle enää sopivaa roolia.

27-vuotias Thomas Müller on pelannut Bayern Münchenin organisaatiossa jo vuodesta 2000. Tällä hetkellä maalitykin ruuti on päässyt kuitenkin kostumaan.

– Tulee olemaan Müllerille todella kova tehtävä taistella itsensä takaisin avauskokoonpanoon kauden toisella puolikkaalla, Matthaüs kommentoi kolumnissaan Sport Bildissä.

Carlo Ancelottin pelijärjestelmässä ei oikeastaan ole roolia, joka sopisi hänelle. Arjen Robben on parempi vaihtoehto oikealle laidalle, eikä Bayern juurikaan käytä pelaajaa kärjen takana.

– He pelaavat hyökkäävällä keskikentällä Robert Lewandowskin takana ja mielestäni Thiago Alcantara on oikea mies siihen rooliin. Hän on paljon joustavampi kuin Müller.

Thomas Müller on tehnyt urallaan 241 ottelussa 92 Bundesliigamaalia. Müller on voittanut Bayernin paidassa Bundesliigan lisäksi Mestarien liigan sekä Saksan riveissä MM-kultaa.