Hannover 96 taistelee vahvasti suorasta noususta Bundesliigaan ja motivointia varten on otettu käyttöön kaikki mahdolliset keinot.

Seura kertoi asiasta julkisesti torstaina tiedotustilaisuudessa ja keskiössä koko asiassa on tv-töitään tuttu, Hollannin ex-maajoukkuetähti Rafael van der Vaartin ex-vaimo Sylvie Meis.

Hannoverilla on nimittäin pukuhuoneessa luonnollisen kokoinen pahvinen Sylvie Meis –hahmo. Alkuperäisessä kuvassa, jonka pohjalta hahmo on tehty, Meisilla on yllään vain hyvin niukat alusvaatteet, mutta pelaajat ovat pukeneet tämän ylle lisää vaatteita, joita vähennetään kuluvan härkäviikon aikana jokaisen pisteen myötä.

Kun Hannover on viikon kahdesta ensimmäisestä ottelustaan ottanut voitot, on pahvihahmon vaatetus keventynyt jo merkittävästi. Vaikka asia sai osin myös melkoisen nuivaa suhtautumista (ks. alla) julkisuuteen tultuaan, seurassa ei olla turhan vakavia.

– Nämähän ovat kaikki nuoria miehiä ja jos se auttaa motivaation kannalta, miksei, Hannover-luotsi André Breitenreiter sanoi Rheinische Postille.

– Tätä asiaa ei pidä kuitenkaan nostaa yhtään suuremmaksi kuin se on.