Saksa pelasi 90 minuuttia maalittomasti Algerian kanssa MM-neljännesvälieräottelussa. Ratkaisi nähtiin vasta jatkoajan toisella 15-minuuttisella, jonka jälkeen lukemiksi kirjattiin 2-1 Saksalle.

Saksa lähti otteluun huimana ennakkosuosikkina, mutta joukkueen puolustuspeli oli kaikkea muuta kuin tasapainossa ensimmäiset 20 minuuttia. Algerian Islam Slimani puski pallon maaliin, mutta tilanne liputettiin paitsioksi. Joukkue loi heti perään toisen hyvän hyökkäyksen, mutta Faouzi Ghoulamin laukaus meni ohi takakulmasta. Saksan puolustuslinjaa piti ajoittain kuosissa maalivahti Manuel Neuer rohkeilla vastaantuloillaan.

39. minuutilla algerialaisista yrittämään Mehdi Mostefa, mutta hänen vetonsa meni saksalaisista kulmaksi. Seuraavaksi oli saksalaisten vuoro. Toni Kroos laukoi ja Rais Mbolhi venyi loistotorjuntaan. Vahti torjui myös Mario Götzen jatkopallon.

Toinen 45-minuuttinen oli saksalaisten. Algerialaiset tulivat vastahyökkäyksistä, mutta Joachim Löwin joukoilla oli tuhannen taalan paikat varmistaa jatkopaikka. Algerialaisvahti Mbolhi venyi huikeisiin torjuntoihin. 90 minuuttia täyttyi maalittomana.

Rangaistuspotkuille ei maanantaina tarvittu edetä. Saksa iski voittomaalin jatkoajan ensimmäisen jakson alussa. Thomas Müller keskitti vasemmalta ja Andre Shürrle viimeisteli tyylikkäästi maalin edestä.

Saksalla oli varsinkin ottelun viimeisellä kymmenminuuttisella lukuisia paikkoja, mutta Mesut Özil onnistui lisäämään johtoa vasta 120. minuutilla. Algeria taistelu ei kuitenkaan päättynyt. Neuer sai minuutti edellisestä kaivaa pallon selkänsä takaa. Abdelmoumene Djabou laukoi pallon kovaa verkon perukoille 16-alueelta. Hieno ottelu päättyi näin Saksan 2-1-voittoon.