Ruudun asiantuntijaryhmään kuuluva Mika Hilander uskoo, että Ilveksen valmennusjohtoon tehdyt muutokset voivat tuoda uutta näkökulmaa. Pasi Tuutti liittyi Toni Kallion valmennusryhmään.

Entinen maajoukkuevahti toi ajatuksiaan esiin uusimmassa Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

– Siellä on nyt ainakin reagoitu. On todettu, että Toni Kallio ja valmennusryhmä tarvitsee apua, jos hän liittyy valmennusryhmään. Se on yksi tapa etsiä ratkaisua sieltä oman pienen laatikon, pukukopin ja valmentajien kopin ulkopuolelta. Ehkä Pasi Tuutti voi tuoda siihen, nähdä jotain asioita, juttuja eri tavalla. Herättää keskustelua ja tuoda uusia ajatuksia siihen hommaan, Hilander arvioi podcastissa.

Ilveksen tulevan perjantain vastustaja Haka teki hieman samantyyppisen ratkaisun. Teemu Tainion tueksi valmennukseen tuli Kari Martonen. Molempien pirkanmaalaisjoukkueiden fanien kovaäänisesti vaatimat potkut niin Toni Kalliolle kuin Tainiolle eivät siis ole olleet seurajohtojen ratkaisu: kummassakin tapauksessa vahvistettiin valmennusryhmää – tosin sillä erotuksella, että Hakan tapauksessa Martonen tuli Klubiin siirtyneen Ossi Virran tilalle, Tuutti tuli valmennustiimiin lisänä.

Ilves ja Haka kohtaavat ensi perjantaina Ratinassa kello 18.00 kovien panosten derbyssä.

Lähde: Suplan Veikkausliiga-podcast