Hallitsevan mestarin, Tampa Bayn, puolustajajärkäle Victor Hedman, oli yöllisen NHL-kierroksen yksi suurista onnistujista.

Ruotsalaispakki teki kaksi maalia ja syötti yhden, kun Tampa kukisti kotonaan Los Angelesin maalein 6-4. Samalla Hedman siirtyi koko liigan puolustajien pistepörssin kärkeen ohi Nashvillen sveitsiläisen tehopakin, Roman Josin.

Hedman on kerännyt kaudella pisteet 9+34=41 ja Josi on pisteen perässä. Hänen lukemansa on 13+27=40.

Pistepörssin kolmantena on NHL:n tehopakkien joukkoon ryminällä viime vuosina noussut Rangersin Adam Fox, jolla on yksi piste Josia vähemmän plakkarissa. Pörssin nelosena on Coloradon sensaatiomainen Cale Makar, joka johtaa puolustajien maalitilastoa: Makar on tehnyt kaudella jo nyt 16 maalia. Lukema on mainio – esimerkiksi suomalaistähdistä vain Mikko Rantanen on osunut useammin ja Sebastian Aho on tehnyt yhtä monta maalia. Makarin lukemat ovat 16+21=37.

Tehokkain suomalaispuolustaja Miro Heiskanen löytyy pakkien pistepörssin sijalta 23. Dallasin tähtipuolustajan lukemat ovat 4+18=22.

Maailman parhaiden puolustajien ja muiden kiekkotähtien otteita voi seurata Suomessa kattavasti. Kaikki NHL-ottelut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä lähes kaikki myös V sport -kanavilla.