Roope Hintz viimeisteli viime yönä Dallasille maalin, mutta se ei riittänyt viemään Dallasia voittoon. Samalla Hintz venytti pisteputkeaan.

Hintz iski maalin, kun Dallas koki kirvelevän tappion Calgarylle. Flames iski ottelun voittomaalin vain kuusi sekuntia ennen loppua.

Hintz on ollut vahvassa vireessä, sillä hänen pisteputkensa on nyt kuuden ottelun mittainen. Sinä aikana hän on kerännyt 7+2. Miro Heiskanen, Esa Lindell ja Jani Hakanpää saivat myös syötöt tililleen.

Hintziäkin pidempi pisteputki on Edmontonin Connor McDavidilla, kun hän teki kaksi maalia Buffalon verkkoon. McDavidin pisteputki on venynyt nyt 11 ottelun mittaiseksi. Samalla hän teki jo yhden kauden piste-ennätyksensä tässä vaiheessa kautta, kun hän on kerännyt uskomattomasti tehot 54+70=124.

Juuse Saros torjui Nashville maalilla 26 kertaa, mutta Nashville taipui Vancouverin vieraana voittolaukauskilpailussa 3-4.

NHL:n viime yön tulokset:
Winnipeg – San Jose 2–3 ja
Buffalo – Edmonton 2–3
Dallas – Calgary 4–5
Chicago – Ottawa 5–0
Vancouver– Nashville 4–3 vl
Los Angeles – Washington 4–2

Viaplayn kausi tuo mukanaan entistä enemmän pelejä suomalaisittain parhaaseen katseluaikaan, enemmän studioita ja ennen näkemättömiä haastatteluita maailman parhailta pelaajilta. Prime time -otteluita on runkokauden aikana luvassa peräti 124 kappaletta.