Roope Hintzin loistavat otteet NHL:ssä saivat jatkoa viime yönä, kun hän hinasi Dallasin voittoon. Aleksander Barkov onnistui myös heiluttamaan verkkoa.

Hintz iski Dallasille kaksi maalia, kun Stars voitti Carolinan voittomaalikilpailun jälkeen. Carolinan suomalaiset Sebastian Aho, Teuvo Teräväinen ja Jesperi Kotkaniemi merkkauttivat kaikki syöttöpisteen.

Barkov teki Floridalle maalin 4-3-voitossa Montrealista. Joel Armia teki esityön yhteen Montrealin maaliin. Erik Haula syötteli Bostonin voittoon Tamba Baysta, kun hän syötti kaikki Bostonin kolme maalia 3-2-voitossa.

Jesse Puljujärvi sai tililleen niin ikään syöttöpisteen Edmontonin kaataessa San Josen 5-2. Kaapo Kähkönen torjui San Josen maalilla 37 kertaa. Juuse Saros joutui kiekkosateeseen eikä pystynyt estämään Vegasin 6-1-voittoa. Saroksen suojiin pysähtyi yhteensä 44 kiekkoa.

NHL:n viime yön tulokset:
Montreal-Florida 3-4
Boston-Tampa Bay 3-2
Carolina-Dallas 3-4 vl
Islanders-Detroit 5-2
Winnipeg-Ottawa 2-5
St. Louis-Philadelphia 2-5
Minnesota-Vancouver 3-2 ja.
Edmonton-San Jose 5-2
Vegas-Nashville 6-1
Los Angeles-Chicago 3-4 vl.

Kaikki NHL-ottelut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä lähes kaikki myös V sport -kanavilla. Suorien lähetysten lisäksi luvassa on kotimaiset studiolähetykset viikoittain, parhaimmillaan jopa kahtena päivänä viikossa. Studioissa nähdään otteluanalyysien lisäksi myös ainutlaatuisia haastatteluita, joissa ääneen pääsevät kauden aikana niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin supertähdet.