Roope Hintz loistava alkukausi sai palkinnon rahakkaassa muodossa, kun hän allekirjoitti Dallasin kanssa peräti kahdeksan vuoden jatkosopimuksen.

Hintzin ei tarvinne loppuelämän aikana juuri rahahuolia miettiä, sillä sopimuksen kokonaisarvo on 67,6 miljoonaa dollaria. Sopimuksessa on allekirjoituspalkkioita yhteensä 12 miljoonaa dollaria, jotka maksetaan neljän ensimmäisen vuoden aikana. Yhteensä Hintz tienaa keskimäärin 8,45 miljoonaa dollaria vuodessa, vaikka summa hieman vuosittain vaihteleekin.

Hintz saa melkoisen palkankorotuksen, sillä Capfriendly-sivuston mukaan Hintz tienasi tällä kaudella 4,45 miljoonaa dollaria ja kolmen ensimmäisen kauden kokonaistulot ovat 9,45 miljoonaa.

Hintzillä on myös sopimuksessa pykälä, joka sopimuskauden toisen vuoden jälkeen estää Dallasin kauppaamasta häntä ilman Hintzin suostumusta.

Hintz on pelannut NHL:ssä yhteensä 261 ottelua ja tehnyt niissä 194 (88+106) tehopistettä. Tällä kaudella tehoja on tullut 22 ottelussa 8+16.

Viaplayn kausi tuo mukanaan entistä enemmän pelejä suomalaisittain parhaaseen katseluaikaan, enemmän studioita ja ennen näkemättömiä haastatteluita maailman parhailta pelaajilta. Prime time -otteluita on runkokauden aikana luvassa peräti 124 kappaletta.