Roope Hintz jatkoi huippuvirettään, kun hän takoi hattutempun Chicagon verkkoon viime yönä.

Hintz teki maalin jo neljännessä peräkkäisessä ottelussaan, kun Dallas kaatoi Chicagon 5-2. Hattutemppu oli Hintzin uran kolmas. Miro Heiskanen kantoi oman kortensa kekoon kahdella syötöllä.

Kasperi Kapanen sai maalitilinsä auki St. Louisin paidassa heti toisessa pelissään, Blues otti selvän voiton San Josesta. Ukko-Pekka Luukkosesta ei ollut Bostonin pysäyttäjäksi, kun Bruins otti yhdeksännen peräkkäisen voittonsa ja rikkoi samalla kaikkien aikojen nopeimpana joukkueena 100 pisteen rajan. Luukkoselle kertyi ottelussa 35 torjuntaa.

Kevin Lankinen oli Nashvillen maalissa torjuntavuorossa, kun Predators kaatoi Floridan 2-1. Lankinen nappasi 30 kiekkoa kiinni.

Ville Husson 32 torjuntaa eivät sen sijaan riittäneet tuomaan Detroitille voittoa, kun Seattle oli vahvempi 5-4-voitolla. Eeli Tolvanen syötti yhden Seattlen maaleista.

NHL:n viime yön tulokset:
Chicago-Dallas 2-5
Calgary-Toronto 1-2
Vancouver-Minnesota 1-2
Los Angeles-Montreal 3-2
San Jose-St. Louis 3-6
Boston-Buffalo 7-1
Florida-Nashvlle 1-2
Rangers-Ottawa 3-5
Tampa Bay-Pittsburgh 4-5 ja.
Detroit-Seattle 4-5 ja.

Viaplayn kausi tuo mukanaan entistä enemmän pelejä suomalaisittain parhaaseen katseluaikaan, enemmän studioita ja ennen näkemättömiä haastatteluita maailman parhailta pelaajilta. Prime time -otteluita on runkokauden aikana luvassa peräti 124 kappaletta.