Bayern Münchenin viikonloppu uhkasi muuttua hankalaksi, kun lauantain ottelussa Stuttgartia vastaan Alphonso Daviesille nousi punainen kortti jo 12. minuutilla. Bayern kuitenkin jyräsi täysin vastustajansa alivoimalla ja paukutti jo avausjaksolla neljä maalia. Pääosassa oli – kuka muukaan – Robert Lewandowski.

Lewandowski latoi ns. täydellisen hattutempun eli teki yhden maalin oikealla jalallaan, yhden vasemmalla ja yhden päällä. Samalla Bayernin maalitykki sai ensi kertaa nimiinsä hattutempun jo ensimmäisellä puoliajalla.

Lewandowski nosti maalimääränsä Bundesliigassa kaikkineen 271 osumaan ja on nyt yksin tilastokakkosena Gerd Müllerin perässä. Müllerin kaikkien aikojen maalimäärää 365 Lewandowski ei hetkeen tavoita, mutta toinen Müllerin ennätys on vakavasti uhattuna. Bundesliigan kausikohtainen maaliennätys 40 osumaa on hyökkääjälegendan nimissä vielä, mutta Lewandowski on 35 maalillaan jo hyvin lähellä. 35 maalia ylittää samalla jo yhdellä maalilla Lewnadowskin oman aiemman ennätyksen.

Lewandowskin 1-0-maali lauantaina merkitsi myös yhden ennätyksen syntymistä jo nyt. Maali merkitsi sitä, että Bayern on tehnyt vähintään yhden maalin nyt 61 peräkkäisessä Bundesliigaottelussa ja ohitti aiemman – omissa nimissään olleen – ennätyksen yhdellä ottelulla.